ТОРТОЛЕТКИ D=3,5СМ 1000ШТ (КОД ЗА УКТЗЕД 4818300000)
206,56 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 280 грн
- В наявності
- Код: 41915
Плюси формочок із паперу
Універсальність. Для випікання більшості кондитерських виробів необхідна спеціальна форма. Виробництво паперових форм налагоджено так успішно, що можна підібрати її для приготування виробів будь-яких розмірів і форм. До того ж паперові формочки варті недорого та доступні для будь-якого закладу. Кондитерам не доведеться витрачати час на те, щоб відчистити посуд після випікання та хвилюватися про якість продукту.
Практичність. Не потрібно змащувати форму, перш ніж вилити в неї тісто. А готовий продукт легше виймається, якщо паперова формочка була спочатку встановлена в жорстку металеву. Естетичність. Серед різноманітності формочок можна побачити не тільки білі та гофровані. Багато з них декоровані барвистими принтами, що слугує додатковою прикрасою й без того апетитного пирога або мафіну.
Якість та міцність. Попри те, що йдеться про паперовий матеріал, він досить стійкий до впливу високих температур. Паперові формочки мають достатню міцність і стійкість для того, щоб витримати процес випікання. У паперових формочках можна не тільки готувати, але також заморожувати й розігрівати напівфабрикати та готові страви.
Гігієнічність. Не потрібно боятися брати улюблений кекс або пиріг руками, якщо випічка акуратно та дбайливо обернута паперовим шаром. У таких формочок є істотний мінус — вони одноразові. Але цей брак компенсується тим, що вони грають роль упаковної продукції. Не потрібно ламати голову над тим, як загорнути готову випічку, щоб вона не втратила форми. Не доведеться витрачатися на купівлю спеціальних контейнерів. А ще паперові формочки не потрібно мити, на відміну від багаторазових силіконових і металевих. Джерело: https://limpio.com.ua/articles/292694-plyusy-i-minusy-formochek-iz-bumagi/
Основні | |
---|---|
Виробник | ТТ |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 206,56 ₴