Продавець ТОВ ЛІМПІО розвиває свій бізнес на Prom.ua 4 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
679 відгуків
+380 (96) 094-34-48
02088, м. Київ, вул. Автотранспортна 4 (Бортничі Дарницький р-н), Київ, Україна
Кошик
Limpio
впередназад
Фольга ВEST 50 м*44см/11, фото 2Фольга ВEST 50 м*44см/11, фото 3Фольга ВEST 50 м*44см/11, фото 4Фольга ВEST 50 м*44см/11, фото 5Фольга ВEST 50 м*44см/11, фото 6

Фольга ВEST 50 м*44см/11

342,77 

  • В наявності
  • Код: 40320
Фольга ВEST 50 м*44см/11
Фольга ВEST 50 м*44см/11В наявності
342,77 
+380 (96) 094-34-48
менеджер Наталья
+380 (96) 094-34-48
менеджер Наталья
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Рибу, м'ясо, овочі та курку можна просто запекти в духовці або зробити це за допомогою сучасних пристосувань — загорнувши в алюмінієву фольгу, закрутивши в пергаментний папір або засунувши в спеціальний рукав. Кожен помічник має свої плюси та мінуси, тому вибирай те, що підходить саме тобі!

Деякі господині вважають, що фольгу треба вибирати за товщиною. Насправді товстий алюмінієвий лист може бути занадто жорстким і незручним у використанні. Ідеальна фольга — міцна, але водночас тонка, добре гнеться, згортається, набуває будь-яких форм і не рветься. Проте для деяких об'єктів краще використовувати відразу два аркуші. Якщо використовуєш імпортну продукцію, віддавай перевагу європейським виробникам, якщо вітчизняну — шукаєте на пакованні ГОСТ.

pic_3a3d430ffbf8d10_700x3000_1.jpg

Лосось с цукини

Що потрібно:

(на 2 порції)

2 смужки філе будь-якої лососевої риби (сімга, форель, горбуша) по 200 г кожна

  • 3-4 ст. л. оливкової олії
  • 1 год. л. меленого коріандру
  • 1 год. л. меленого білого перцю
  • Цедра 1 лимона, натрі на тертці
  • 2 шт. цукіні
  • Соус до смаку (підійдуть китайський кисло-солодкий, або соєвий, або звичайна аджика)
  • Сіль

Що робити:

1. Натрі філе спеціями, цедрою лимона й обмащ оливковою олією. Залиш на 10 хвилин маринуватися — так страва вийде ароматнішою.

2. Обтислий шматки соусом і укладай кожен на окреме листя фольги.

3. Наріж цукіні тонкими, у півсантиметра, кружечками, трохи посолі та виклади у 2-3 шари на кожен шматок риби.

4. Настав час загорнути рибу в конверти з фольги. Як це просто та правильно зробити — пошукай на схемі далі.

5. Замовляй конверти в духовку, розігріту до 180 °C (це загальне для всіх рецептів правило — спочатку розігрій духовку, а вже потім звуйся в неї), на 15 хвилин. Втім, можеш приготувати на звичайній сковороді — не додаючи олії. Обсмажувач конверти на слабкому вогні, прикривши кришкою, з кожного боку хвилин по 5-6. Можеш навіть приготувати цю рибу в мікрохвильовці. Важно, правда, щоб у печі був режим конвекції або гриля. Готуй так само, як у звичайній духовці.

6. З'їж сам, або поділися з подругою, або взагалі — засунь один конверт у духовку, а один у морозилку, на майбутнє. 

Якщо до риби в тебе душа не лежить, можеш схожим способом запекти курку. Записуй:

Що потрібно:

(на 3-4 порції) 

  • 1 кг курячих грудок
  • 1 год. л. меленого перцю чилі
  • 4-5 ст. л. соняшникової або оливкової олії
  • 3-4 щіпки меленої гвоздики
  • 1 год. л. меленої паприки

Що робити:

1. Обваляй груди в спеціях, солі та олії, потім уклади кожну в окремий конверт.

2. Запікай у духовці за 180 °C 30 хвилин.

pic_1c3aa924680883b_700x3000_1.jpg

Пиріг із картоплі

Що потрібно:

(на 3–5 порций) 

  • 1 кг картоплі
  • 4-5 гілок свіжого чебрецю
  • 300 г будь-якого твердого сиру
  • 35 г соняшникової або оливкової олії
  • 1 ч. л. меленого кмину
  • 1 год. л. меленої паприки
  • 100 г сметани будь-якої жирності
  • Сіль

Що робити:

1. Почисти картоплю та наріж тонкими (накілька зможеш) кружечками. Натрі сир на тертці.

2. Змішай у мисці сметану, сіль, спеції, листя чебрецю та олію. У цьому соусі обваляй картопляні кухлі.

3. У рівних порціях виклади на листи фольги (кількість і розміри окреслені сам залежно від числа ядок) за вмістом гуртків нахлистом. Зверху посип сиром. Зроби три такі шари. Щільно всі утрамбуй і завертай в конверти.

4. Запікай у духовці за 180 °C 30 хвилин. Ми рекомендуємо робити окремий конверт для кожної порції страви. Так зручніше подавати на стіл (якщо вас кілька), або можна частину заготівок приховувати на майбутнє. Але ніхто не забороняє тобі загорнути в фольгу всі інгредієнти разом, тільки відірви лист більше, а то і використовуй два аркуші. Ну і запікати страву доведеться довше. 

Як згорнути конверт із фольги

Ці конверти — чудова штука. Вони складаються в три прийоми та звільняють тебе від заїзду з всілякими мисками для запікання. Дивись, як це просто:

Как свернуть конверт из фольги

1. Оторви лист фольги. Розмір для кожної страви доведеться визначати окремо, але менш ніж 25 см завдовжки (це аркуш А4) їх робити сенсу немає.

 
Как свернуть конверт из фольги

2. Зігни лист навпіл. Згони обидві половини соняшникової або оливкової олії, щоб їжа не прилипла під час готування. Потім на одну половину укладай їжу.

 
Как свернуть конверт из фольги

3. Накривши страву другою половиною листа, двічі підверни краї: спочатку з боків, потім із торцевого боку — і готово. Конверт не має сильно обтягувати страву.

pic_c01c0717c8cbb6d_700x3000_1.jpg

М'ясні рулети

Що потрібно:

(на 4 рулети)

  • 1 кг м'яса (згодяться телятина, яловичина або курча)
  • 30 г желатину
  • 1 ч. л. молотого мускатного ореха
  • 1 ч. л. сушеного майорана
  • 1 ч. л. сушеного орегано
  • 1 головка часнику, почисті
  • 2 шт. маринованого солодкого перцю
  • 2 ст. л. подрібненої свіжої зелені (петрушки, цибулі та кропу)
  • 1 яйце
  • Сіль

Що робити:

1. М'ясо разом зі спеціями та часником помістимо в кухонний комбайн або блендер. Щоб твій апарат не поперхався, попередньо наріж м'ясо кубиками завтовшки з палець. Сюди ж розбий яйце. Ретельно всі подрібнені. Якщо кухонної техніки в тебе немає — просто купи фарш і змішай його з іншими інгредієнтами.

2. Налий у миску холодної води та кинь туди желатин. Зачекайте, поки він не стане схожим на медузу.

3. Нарви чотири широкі аркуші фольги та в центр кожного виклади рівними порціями фарш. Важливо, щоб у тебе залишилося багато (на три пальці) вільного місця з усіх боків аркуша — так його буде легше загорнути.

4. Дістань желатинову медузу з миски з водою й густо змащуйте нею м'ясо. Залі не дасть тріщин сокам, які виділяються з м'яса в процесі запікання, рулети будуть соковиті.

5. Наріж перці смужками. Уклади смужки посередині кожної порції.

6. Тепер згорни м'ясо в трубочки та щільно оберни фольгою. Кінці листів фольги закрути додатково — рулети мають нагадувати великі цукерки.

7. Готуй у духовці за 180 °C 20 хвилин. Коли виїнеш із печки, почекай хвилин 5-10, поки трохи охолоне (важливо, щоб желе застигло), і можеш викладати на тарілку.

pic_c8863915c94c991_700x3000_1.jpg

Печені яблука

Що потрібно:

(на 2 порції)

  • 500 г зелених яблук (наприклад, сорт Гренні)
  • 1 год. л. меленої кориці
  • Повстакана цукру (щільне, можеш обійтися без нього — буде не так солодко, зате десерт вночі не перетвориться на живіт)
  • 150 г будь-якого печива
  • 1 лимон

Що робити:

1. Не очищаючи яблука від шкірки, поріж їх товстими, з палець завтовшки, ламками. Виклади в глибоку миску.

2. Перемішай яблука з меленою корицею та цукром. Витисни на них сік із лимона. Корку лимона натрі на тертці та додай туди ж.

3. Виклади те, що вийшло, у рівних порціях на два аркуші фольги та посип зверху крошеним печивом. Запакуй у конверт.

4. Запікай у духовці за 180 °C 20 хвилин.

Характеристики
Основні
ВиробникТТ
Інформація для замовлення
  • Ціна: 342,77 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner